Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

By Petter Stordalen

 • Release Date : 2015-10-09
 • Genre : Biography
 • FIle Size : 20.93 MB
Score: 4.5
4.5
From 148 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet «Dette er ikke historien om hva jeg gjorde. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det.» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer. Om å få det beste ut av menneskene rundt deg. Om å vinne i forhandlinger. Om å satse i dårlige tider. Om å gutse der andre nøler.
Dette er hemmelighetene til en av Nordens mest suksessfulle gründere. Hemmelighetene som tok ham fra jordbærboden på torget i Porsgrunn, til å eie et av verdens største hotellkonsern.
Alle teknikkene og triksene. Alt han ikke lærte på skolen. Men dette er også historien om ofrene underveis. Om de brutte vennskapene, forholdet til faren og rollen som far og ektemann. Dette er historien om Petter Stordalen. Om raidforsøk, dobbeltmoral og milliardavtaler – og om det vanskeligste spørsmålet av alle: Var det verdt det?

Petter Stordalen forteller historien om hvordan han har lykkes i næringslivet, som gründer, leder og forretningsmann. Og ikke minst deler han raust om sin rolle som far, sønn og ektemann.
Han forteller om sine forhandlingsteknikker og sitt tankegods, sine opp og nedturer, sine feil og hva han har lært underveis.
Dette er også en guide i hvordan man kan lykkes på alle nivåer, og i alle bransjer. Boken gir deg nærkontakt med en av Norges mest imponerende og fascinerende gründere. Vi lover deg latter, tårer, overraskelser, råhet og mye klokskap og refleksjon.
Det er bare å glede seg!

Reviews

 • Inspirerende!

  5
  By Ro@r
  Utrolig inspirerende og en energi boost av ei bok! Spennende å bli kjent med en ærlig Stordalen. Har lyst til å lese boken på nytt med en gang man er ferdig med den!
 • Selvstendig næringsdrivende

  4
  By Henning L. R.
  Takk Petter for en åpen, ærlig og personlig framstilling. En inspirasjon for dem i startgropen. Gjerne ikke de mest pedagogiske rådene for en gentleman, men fører til smil om munnen og angst i blikket underveis. Boken motiverer og jeg får lyst til å høre mer, ikke bare om business, men også om kampen mot kreften. De beste ønsker til begge.
 • Øyelege

  5
  By Sten Ræder
  Meget interessant, givende og inspirerende lesning fra Petter Stordalen som definitivt har etterlatt et fotavtrykk i norsk finanshistorie
 • Inspirert

  4
  By Thomas johannesen
  Boken er lettlest og Petter forklarer på en forståelig måte. Den er utrolig inspirerende og gir inspirasjon. Håper Petter gir ut flere tilsvarende bøker . Mvh Thomas Johannesen
 • Takk Petter!

  5
  By C.Tomren
  En mann med store drømmer og virkelig ett "WHY" i livet, som setter ord på hvordan han tenker, hva han gjør og hvordan han trosser Janteloven som har satt mange drømmende nordmenn i lenker...i frykt for hva naboen sier. Når jeg leser boken, så klarer jeg rett og slett ikke å stoppe å lese. Blandet med historier, erfaringer, utfordringer,tips/råd, alt rett fra levera og hjertet. Boken til Petter har inspirert meg og startet hjertepumpen min igjen. Håper jeg en gang kan få treffe Petter personlig og takke for denne boken, takke for att Norge har ett slikt forbilde, for dem som våger. Du vil ikke gå glipp av å lese denne boken... Mvh Christoffer Tomren
 • Kjempebra

  5
  By InniSkogenOgBakStubben
  Petter er utrolig inspirerende og dette var en veldig spennende og lærerik bok å lese. Absolutt å anbefale, ikke bare for gründeren, men som generell livsfilosofi! Tusen takk Petter.
 • OK

  3
  By Norve!!
  Ok
 • som et eventyr

  5
  By Geirmeister
  Hvis du trives i komfortsonen, så ikke les denne boken! For dere andre er det bare å nyte, faktisk kan du kanskje bli millonær. Jeg sier bare takk Petter.
 • Årets mest inspirerende bok (100% subjektivt)

  5
  By hpnhansen72
  Elsket denne boken. Rett og slett. En myk, macho-bok om å gjøre busiess. Kalkulert og kynisk på den ene siden, ærlig og sårbar på den andre siden. Reisen gjennom Petter Stordalens liv som sønn, forretningsmann, far og ektemann, er en reise gjennom karakterbygging og kulturforståelse. Om å tape, forstå, reise seg og vinne. Jeg har rast gjennom boken selv. Burde ha lest den mye saktere, og kost meg med ordene, men jeg klarte det ikke. Jeg måtte lese en side til. Et kapittel til. Jeg har alltid vært fascinert av Petter Stordalen. Tempoet, klærne, væremåten, humøret. Jeg er fortsatt fascinert. Men nå beundrer jeg han også. Ung eller gammel, leder eller ansatt, kvinne eller mann ; denne boken må du lese. Det kommer du IKKE til å angre på!
 • Fantastisk lesning!

  5
  By Htfriis
  Inspirerende!

keyboard_arrow_up