Straffen

Straffen

By Jan Mehlum

 • Release Date : 2011-09-25
 • Genre : Crime & Thrillers
 • FIle Size : 0.76 MB
Score: 4.0
4.0
From 123 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Straffen Katastrofer kommer uanmeldt. De sniker seg inn på deg når du minst venter det. Meldingen tønsbergadvokaten Svend Foyn mottar natt til søndag 29. august 2010, er av den typen. Telefonsamtalen truer med å snu opp ned på livet hans og driver ham inn i samfunnets mørkeste avkroker, steder der ingen burde være. Foyn må forholde seg til lag på lag av løgner og hemmeligheter i jakten på en slags rettferdighet. 
Sosiologen, forfatteren og rivertonprisvinneren Jan Mehlum forteller alltid krimhistorier med den virkelige verden som referanse, og heller ikke denne gang skuffer han sine lesere. Alt henger sammen, min venn. Et sted der ute, i en fargerik forsamling, der finnes svaret.

Reviews

 • Hektet

  5
  By EDB-Regadog
  Etter å ha lest to bøker av Jan Mehlum er jeg hektet. Bøkene "Straffen" og "Kalde hender" har ført meg inn i advokat Foyds spennende verden. Alle bøkene i serien er nå kjøpt og lastet ned til mitt bibliotek. Og jeg har kvelder med god spenningskrim foran meg. Håper Mehlum fortsetter å produsere.
 • Megling skuffer ikke denne gangen heller.......

  5
  By John Fuglerud
  Drivende, mystisk, fantastisk. Umulig å legge fra seg.
 • God krim

  4
  By Gultraktor
  Boken er meget godt skrevet, men er ikke enig at den er på nivå med J.Nesbø. Jeg synes bok slukner litt på slutten, og mangler det lille ekstra for å nå helt til topps. Alt i alt en meget god bok som jeg kan anbefale. God, lettlest underholdning.
 • Straffen

  4
  By Logoen
  En meget god bok i kjent Mehlum stil. Boken driver deg godt fremover. I kjent stil dukker Svend Foynds magiske hjelpere opp når det ser ut som advokaten står fast i puslespillet. Men. Dette er jo litt av kjennemerket i serien.
 • Spenning!!

  4
  By Passssat
  Enda en spennende og realistisk krim av Mehlum. Boken føyer seg inn i rekken sammen med de beste av bl.a J.Nesbø og A.Holt En fengende krim historie fra lokalsamfunnet i Vestfold, som bygger seg opp fra første side, og blir bare mere og mere spennende og komplisert etter hvert. Helt klart en av de beste historiene fra Mehlum. Avslutningen gir en fin avrunding på historien, og en fortsettelse henger i luften. Meget bra bok, som trygt kan anbefales til alle krimelskere.

keyboard_arrow_up