JEG ER ZLATAN

JEG ER ZLATAN

By Zlatan Ibrahimović

 • Release Date : 2011-11-11
 • Genre : Biography
 • FIle Size : 4.23 MB
Score: 4.5
4.5
From 377 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

JEG ER ZLATAN Zlatan Ibrahimović har en helt egen plass på fotballens stjernehimmel. Han er en av de beste spillerne i verden, og har har vunnet åtte ligagull på rad med storklubber som Ajax, Inter, Juventus, Barcelona og Milan. Samtidig er han beryktet for sin tidvis svært ukonvensjonelle oppførsel, så vel på banen som utenfor. Han uttaler seg sjelden til pressen, men er allikevel den som skaper de største overskriftene. 
Nå letter endelig Zlatan på sløret. Eller rettere sagt - han røsker det av og forteller brutalt og oppriktig om sitt liv, uten forbehold, uten blygsel. I samarbeid med journalisten og forfatteren David Lagercrantz har Zlatan skrevet en usedvanlig åpenhjertig og spennende selvbiografi - om barndommen i innvandrergettoen Rosengård utenfor Malmö hvor han vokste opp med fattige foreldre fra Bosnia og Kroatia, om vennskap og fiendskap, om storlagene han har spilt på, om stjernestatus og familieliv, og om pengegalskapen i internasjonal fotball. 
Jeg er Zlatan er ikke en bok man trenger å være opptatt av fotball for å bli fengslet av. Skrevet med en prosa som sparker og smeller, er dette en biografi som henvender seg til alle som vil lese en moderne Askepott-historie om fattiggutten fra Malmö som ble en av verdens rikeste og mest myteomspunne superstjerner.

Reviews

 • Følt uTopy

  2
  By vcøo
  Høphøyp M HTC Hømcp ø
 • King Ibra...

  5
  By hanad, aka «shaq"
  jeg har aldri i mitt liv lest en bok frivillig, å lese var aldri noe jeg gledet meg til. men gjennom kjærligheten jeg har for fotball å spesielt til en spiller som zlatan som jeg opplever at vi har mye til felles så måtte jeg bare lese denne boken. det viste seg at denne boken var uten tvil den beste jeg hadde lest. jeg kunne heller ikke tro at jeg hadde lest hele boken innen tre dager!! jeg gleder meg til Ibra slipper ut forsettelsen ;)
 • Kan ikke stoppe

  5
  By JoachimUtnevik
  Lastet ned prøve versjonen av boksen som tok med til halvveis i kapittel 2. Jeg må bare si at det er en utrolig fengende bok! Du får høre om hva som skjer i skyggen av alt det vi leser i media utrolig detaljert! Kan noen fortelle meg hvor mange sider boken du får kjøpt i butikker er på? Usikker på om jeg skal kjøpe bokutlaget eller her på itunes
 • Utrolig bra bok!

  5
  By Olav.
  Kule historier.. God biografi.. Absolutt verdt pengene.
 • Beste bok ever

  5
  By Per-Martin Grønli
  Jeg er ikke den som leser mye, faktisk så leser jeg minimalt med bøker. Høre om denne boken av en kompis og ble nysgjerrig. Gikk inn på norli og kjøpte den etter litt om og men, og jeg begynte å lese i den samme dag den ble kjøpt. Da klarte jeg omtrent ikke å legge boka fra meg og jeg leste til langt på natt før jeg ikke klarte å holde meg våken lenger. Boka er kjempebra skrevet og den får deg hekta med en gang. Anbefaler denne boka på det sterkeste.
 • Veldig brA!

  5
  By Spinndaya
  Veldig bra skrevet! Utrolige historier av Zlatan, bør leses....
 • En av de beste bøkene EVER!

  5
  By Bernt Besseberg
  Denne boken bør leses uansett hva man liker! Er verdt pengene!
 • Fantastisk

  5
  By Pag-El
  Jeg rett og slett hater å lese bøker. Trodde jeg! Denne boken fanget meg når jeg leste utdraget. Den er rett og slett fantastisk! Alt blir fortalt så utrolig detaljert, alt fra barndommen hans til livet som superstjerne. Likevel blir det ikke for mye om én ting, så dette er den boken som forandret mitt syn på lesing av bøker. Du trenger så absolutt ikke å være en fan av Zlatan eller Milan, eller fotball for den slags skyld, dette er en bok for alle som greier å lese voksen litteratur.
 • Aldri likt bøker før nå

  5
  By Wildangr
  Fantastisk bok om Zlatan!
 • Fantastisk

  5
  By Tyllekuppgutan
  Jeg har aldri pleid å lese bøker, men denne boken koste jeg meg med! Fantastisk bok! Veldig interresant å høre om livet til Zlatan å få se hans synspunkt rundt ting som har vert i media.

keyboard_arrow_up