Dandy

Dandy

By Jan Guillou

  • Release Date : 2012-10-26
  • Genre : Fiction & Literature
  • FIle Size : 2.33 MB
Score: 4.0
4.0
From 34 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dandy I Dandy får vi vite hva som skjedde videre med Sverre, fra den første forelskelsen i Dresden der han og den engelske ingeniørstudenten Lord Albert Manningham bestemte deg for et liv sammen. De to unge og elegante gentlemen reiser tilbake til Wiltshire i Sør-England, hvor tilværelsen ikke viser seg å bli like idyllisk og enkel som Sverre forventet. Albert har arvet tittel og ansvaret for slottet Manningham etter sin fars død. Her bor også mor, bestemor og Alberts tre søstre, som hadde håpet at Albert skulle komme hjem med en kone. Londons homoseksuelle verden er fortsatt rystet over tiltalen og fengselsdommen mot Oscar Wilde, hvis krets Albert tilhørte før han mer eller mindre ble tvunget til å reise til Dresden. Lord Albert introduserer Sverre for Londons kunstnere, bohemer og for den frigjorte Bloomsburykretsen.
Jan Guillou er svensk forfatter og journalist. Ved siden av sitt omfattende forfatterskap har Guillou arbeidet for ulike aviser, tidsskrifter og tv-stasjoner. Mest kjent er han for de fire romanene om tempelridderen Arn, og for bøkene om etteretningsoffiseren Carl Hamilton.

Reviews

  • Mesterlig

    5
    By FruSeines
    Kombinasjonen av drama, fiksjon, medmenneskelighet og historisk korrekthet er mesterlig, sidene flyr unna, bildene flakker foran netthinnen og det er umulig å stoppe!

keyboard_arrow_up