Den grenseløse

Den grenseløse

By Jussi Adler-Olsen

 • Release Date : 2015-03-12
 • Genre : Crime & Thrillers
 • FIle Size : 8.86 MB
Score: 4.0
4.0
From 33 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Den grenseløse Hvor langt vil du gå for å beskytte dine egne? Her er den sjette boka om Avdeling Q med Carl Mørck, Assad og Rose.

Midt i sin sedvanlige og sårt tiltrengte morgenlur i Avdeling Q's kjellerkontor på politigården i København får Carl Mørck en oppringning fra en kollega på Bornholm. Carl blir avvisende når han forstår at kollegaen er i ferd med å prakke på ham en ny sak. Dermed legger mannen i den andre enden stille på røret. 
Bare få timer senere viser konsekvensen av den avbrutte samtalen seg. Den er totalt uforutsigbar. Carl presses hardt og må begynne å grave i en 17 år gammel sak med et ekstremt tragisk utfall. En ung, livsglad kvinne fra Bornholm forsvant plutselig og ble funnet drept hengende i et tre. 

Avdeling Q står overfor en sak som er både vanskelig og obskur. Samtidig driver en mystisk manipulator et kynisk spill for å beskytte seg selv og sine. I møte med et kompromissløst og alternativt miljø blir Rose, Assad, Carl og nykommeren Gordon utfordret på alle tenkelige vis, og gamle saker og hemmeligheter truer med å sprenge hele firkløveren. 

Reviews

 • Grei

  3
  By Zleepy
  Dette er den tammeste boken foreløpig
 • Langtekkelig

  2
  By B menneske
  Dessverre meget skuffende fra den ellers fantastiske forfatteren. Denne boken har alt for få spennings momenter til å kalle seg krim, og selv den ellers stilige karakteren Carl Mørk blir her degradert til en riktig fløtepus.

keyboard_arrow_up